یک متخصص تغذیه با تاکید بر این نکته که مصرف جوش شیرین مانع جذب آهن در بدن انسان میشود گفت: کم خونی فقر آهن ثمره استفاده از جوش شیرین در نان است.
به گزارش فارس، مرتضی صفوی تاکید کرد که جوش شیرین یا همان «بیکربنات سدیم» مانع جذب آهن در بدن انسان میشود.
وی گفت: اگر نان مصرفی حاوی جوش شیرین باشد، این جوش شیرین اجازه جذب آهن مواد غذایی را به بدن انسان نمیدهد و سبب کمخونی فقر آهن میشود.
این متخصص تغذیه در مورد طرح غنی سازی آرد با آهن تاکید کرد: اگر نانواهایی باشند که جوش شیرین به خمیر آرد غنی شده از آهن اضافه کنند، جوش شیرین مانع جذب آهن در بدن میشود.
وی همچنین خاطر نشان کرد: اگر نانی با جوش شیرین پخته و همراه غذا مصرف شود، باز هم مانع جذب آهن غذا میشود و فرقی ندارد که جوش شیرین به چه شکل به مصرف برسد.